Lokeren wil Grégory Mertens eren met volgende stap richting PO2-winst

30 april 2016 11:00

Op twee speeldagen van het eind is over poulewinst in groep B van PO2 nog niets gezegd. Zowel Charleroi, Lokeren als nummer 3 KV Mechelen maken nog kans op de eerste plaats.

Leiders Charleroi en Lokeren, beiden op 7 punten, treffen elkaar vanavond in een cruciale confrontatie op Mambourg. Winnen is de boodschap, want Malinwa (6 pt) hijgt in de nek en ontmoet het reeds uitgetelde STVV. De partij in het Stade du Pays staat in het teken van Grégory Mertens. De verdediger overleed dag op een jaar geleden aan de gevolgen van een hartfalen.

"Dit is een datum die ik helaas nooit zal vergeten", aldus Lokeren-aanvoerder Killian Overmeire. Coach Georges Leekens riep zijn spelers op om ook voor hem te knokken. Achter de naam van Denis Odoi staat nog een vraagteken.

De selectie: Verhulst, Copa, Geens, Odoi (?), Maric, Ingason, Gyselinck, Ticinovic, Galitsios, Ninaj, Terki, Overmeire, Rassoul, Bolbat, Patosi, Dessers, Maric, Miric, Enoh en Harbaoui.

De Zebra's lijken de grootste concurrent om poulewinst te worden. Na een moeizame start pakten de troepen van Felice Mazzu 6 op 6. Bij Charleroi zijn alle ogen gericht op Jérémy Perbet die met 17 goals zijn topschutterstitel verdedigt.

Gaat Lokeren met de zege aan de haal?

Dan kan u bij een gokje van 60 euro 291 euro bijschrijven op uw bankrekening. Gelooft u dat Charerloi de punten thuis houdt? Dan wint u bij een poging voor hetzelfde bedrag 102 euro.

Voetbalkrant.com en UNIBET zetten u alvast op weg met een gratis wedtegoed via deze link.

Diederik Geypen

Charleroi \\ Sporting Lokeren
 
 
Reacties.