Voormalige Gentenaar te vinden voor langer verblijf bij Moeskroen: "Die waardering miste ik de afgelopen jaren"

30 april 2016 09:15

Het zag er lange tijd naar uit dat Moeskroen een vogel voor de kat was, en toch slaagden de Henegouwers erin om twee teams achter zich te houden. Regulator David Hubert vervulde een gouden rol op het middenveld, maar is nog niet zeker van zijn toekomst op Le Canonnier.

Hubert ligt immers nog één jaar onder contract bij AA Gent. Moeskroen nam in de huurovereenkomst van vorige zomer een optie op voor een langere samenwerking.

"Ik heb het hier enorm naar mijn zin", beaamt Hubert in gesprek met Voetbalkrant.com. "Op het moment dat ik tekende, zat de club in een heel precaire situatie. Toch sloegen we er ons verrassend doorheen. Komend seizoen gaat men resoluut voor stabiliteit."

De positieve commentaren spelen zeker mee in de komende besprekingen - David Hubert

Een langer verblijf van Hubert lijkt daarin cruciaal. Dat beseft ook het trainersduo De Boeck-Staelens. "De positieve commentaren spelen zeker mee in de komende besprekingen. Ik voel me hier gewaardeerd. Dat heb ik gemist de afgelopen jaren. Ik ben nu al enige tijd weg in Gent (na een eerdere uitleenbeurt aan Waasland-Beveren, red.). Moeskroen is een groter kanshebber op volgend seizoen", besluit Hubert.

Diederik Geypen

KRC Genk \\ KAA Gent \\ Moeskroen \\ SK Beveren
 
 
Reacties.