Eva's Tienen én Ladies Genk gered na knappe overwinningen

30 april 2016 18:32

Vrijdagavond en zaterdagnamiddag was het ook in play-off 2 van de Super League spanning troef. Zowel Tienen als Genk wonnen en mogen zich zo verzekerd zien van een jaartje extra in de Super League.

Met nog drie speeldagen voor de boeg zijn beide teams niet meer bij te halen door OH Leuven, waardoor het in de strijd tegen de laatste plaats een duel tussen de Leuvense vrouwen en die van Heist zal worden. Al is nog niet gezegd of er überhaupt een daler zal zijn dit seizoen.

Genk - OH Leuven 4-0

Dat zal de Ladies uit Genk overigens worst wezen. Zij pakten in hun thuiswedstrijd tegen de hekkensluiter uit met een knappe prestatie. Goed voetbal op de mat en scoren wanner het kon. Bij de koffie: 1-0 via Merkelbach.

Die Merkelbach bevestigde na de koffie nog maar eens haar goede vorm door een hattrick te vervolledigen. Tussendoor had ook Paulus nog eens gescoord, 4-0 was zo de eindstand.

Heist - Tienen 1-2

Leider in play-off 2 blijft Eva's Tienen. Zij scoren nu al 9 op 9 in de eindstrijd, want ook in Heist werd er op karakter gewonnen. Suenens had voor de 1-0 gezorgd, Ebodaghe zorgde voor de gelijkmaker.

Uiteindelijk kon Tienen alsnog de drie punten meegraaien uit Heist, want Frea De Keyser zorgde voor de 1-2. Een knappe overwinning van de meisjes uit Tienen.

Aernout Van Lindt

Eva's Tienen \\ Dames OHL \\ KSK Heist \\ KRC Genk Ladies
 
 
Reacties.