Gillet legt uit waarom KV Mechelen zo bleek voor de dag kwam

30 april 2016 21:27

KV Mechelen kwam tegen STVV nooit echt helemaal uit de verf. Uiteindelijk was er nog een goede Jean-François Gillet nodig om een nederlaag te vermijden. "En we hadden zo'n goede zaak kunnen doen."

"Door de 2-2 van Charleroi tegen Lokeren hadden we opnieuw op kop kunnen komen in de groep, maar dat hebben we zelf laten liggen", aldus een ontgoochelde Gillet. "Na de 0 op 6 wilden we een reactie laten zien."

Maar die kwam er niet (helemaal) uit: "We kwamen frisheid te kort in deze wedstrijd. Het is een lang seizoen en we hebben ons nog maximaal gegeven, maar dat was niet voldoende. Soms gaat het niet zoals je wil."

Alle mogelijkheden om er in Lokeren nog iets van te maken - JF Gillet

Gillet zelf was wél opnieuw in goede doen: "In zo'n wedstrijden moet je de ballen pakken die je kan pakken, zodat we zeker niet zouden verliezen. Nu hebben we nog alle mogelijkheden om er iets van te maken in Lokeren."

Op een bepaald moment leek de doelman van Mechelen overigens een strafschopfout te maken: "Niets van, ik raakte de bal gewoon. Geen enkel probleem dus en goed gefloten van de ref", stak hij een pluim op de hoed van Dierick.

Aernout Van Lindt

STVV \\ KV Mechelen
 
 
Reacties.