Er is echt maar 1 keuze voor KV Mechelen

30 april 2016 11:00

KV Mechelen heeft maar 1 keuze: winnen van STVV om in de running te blijven voor groepswinst in play-off 1. Pas achteraf zal het weten of het alles nog in eigen handen heeft.

Na de 0 op 6 tegen Charleroi is het voor KV Mechelen do or die tegen het al uitgeschakelde STVV. Malinwa moet het wel zien te stellen zonder De Witte, die niet fit raakt voor de wedstrijd. Ook Chen en Paulussen zijn er niet bij voor de thuisploeg, waardoor Vanlerberghe mogelijk nog eens een kans krijgt.

Coach Jankovic besefte na de twee nederlagen tegen zwarte beest Charleroi dat het beter moet Achter de Kazerne. De fans willen net als vorig jaar maar wat graag dat Malinwa minstens zijn poule wint. Maar dan is een misstap tegen de Kanaries absoluut uit den boze.

Bij de bezoekers staat er met Velic een nieuwe doelman onder de lat, want William Dutoit kreeg een disciplinaire straf van de club en De Winter is geblesseerd. Boli, Soumahoro, Tchenkoua, ... de ziekenboeg puilt ook bij STVV wat uit.

STVV is de bezoekende ploeg van dienst en kan u een en ander opleveren bij Unibet. Een gok van 60 euro op de Kanaries kan u 189 euro opleveren. Die zestig euro? Die krijgt u via deze link gratis!

STVV \\ KV Mechelen
 
 
 
Reacties.