Thomas Matton over de Gentse ondergang in Anderlecht: "Het was echt niet goed"

01 mei 2016 18:40

Thomas Matton gaf eerder nog aan dat het in deze twee wedstrijden moest gebeuren voor AA Gent, maar op Anderlecht ging de uittredende kampioen de boot in. Het speelde stroef en ook Matton zelf ging ten onder.

"We kunnen niet tevreden zijn met de prestatie", aldus Thomas Matton. "Het was geen goeie match." Het lag deels aan Anderlecht, maar vooral aan de troepen van Hein Vanhaezebrouck zelf, die heel stroef speelden.

"Anderlecht was gretig, maar wij waren vooral niet top. Op 10 minuten in de eerste helft na waar we controle hadden, liep het niet. In de tweede helft zeker niet." Anderlecht was sterker, maar de buitenspelgoal bepaalde toch het verdere verloop.

"Op het veld wist ik het niet, maar ik hoorde het in de kleedkamer. Uiteraard heeft dat de match beïnvloed. Zij moesten niet meer en dus kwam er minder ruimte voor ons." De titel lijkt nu echt weg voor AA Gent.

"Dit is zeker een grote ontgoocheling, we hadden er veel meer van verwacht. Het wordt heel moeilijk voor de titel, maar natuurlijk zijn we nog geïnteresseerd in wat Club gaat doen vanavond." Bij een zege van Genk heeft Gent nog een waterkansje.

Bekijk hieronder de reactie van Thomas Matton. Opgelet, het laden van het filmpje kan enkele ogenblikken in beslag nemen.

Redactie

Anderlecht \\ KAA Gent
 
 
Reacties.