Bjorn Engels mag het wat ons betreft komen uitleggen, maar wat beslist Reviewcommissie zelf?

02 mei 2016 11:59

De Reviewcommissie komt vandaag waarschijnlijk samen voor speeldag 6 van play-off 1 en speeldag 5 van play-off 2. We zijn benieuwd wie ze gaan oproepen, maar wij zagen wel een aantal fasen die onder de loep kunnen worden genomen.

Elke week gaan we op zoek naar fases die door de Reviewcommissie kunnen worden bekeken. Die vergelijken we dan steeds met wat de Reviewcommissie uit zijn hoed tovert.

Bjorn Engels

Was het bewust of niet? Daar mogen de mensen van de Reviewcommissie over oordelen. Feit is dat hij na een duel met Pozuelo nog de hak van zijn fout richting gezicht van de Spanjaard beweegt.

Engels heeft dan wel geen kwalijke reputatie, het is al de tweede keer dat een speler van Club Brugge tegen Genk in de fout gaat. Izquierdo kwam na zijn charge op Dewaest nog goed weg, mogelijk wordt Engels het kind van die openstaande rekening.

"Het leek bewust, ook al was het misschien niet zo", analyseerde Herman Brusselmans de ingreep al in Stadion. "Dit was nergens voor nodig. Waarom hij die beweging deed weet ik niet."

Update: de Reviewcommissie heeft besloten om niemand op te roepen.

Redactie

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ Club Brugge \\ KRC Genk \\ Sporting Lokeren \\ Standard \\ STVV \\ Westerlo \\ Zulte Waregem \\ KV Oostende \\ OH Leuven \\ KV Mechelen \\ KV Kortrijk \\ Moeskroen \\ SK Beveren
 
 
Reacties.