Sporting Lokeren mikt op uitblinker van OH Leuven, en dat is heel begrijpelijk

04 mei 2016 16:38

De geruchtenmolen draait stilaan op volle toeren en ook bij Sporting Lokeren zijn ze op zoek naar vers bloed om de kern te versterken. De meest recente speler die aan een verhuis naar Daknam wordt gelinkt? John Bostock. En dat is heel begrijpelijk.

Volgens Het Laatste Nieuws zou Lokeren zijn oog laten vallen hebben op de draaischijf van OH Leuven. De Engelsman speelde een beresterk seizoen aan Den Dreef, maar slaagde er uiteindelijk niet in om degradatie te voorkomen.

Lokeren zou nog niet rond de tafel hebben gezeten met Bostock en diens entourage, en daar is een reden voor. De Waaslanders wachten af tot zeker is dat Moeskroen zijn licentie krijgt en OHL definitief degradeert om de transferprijs te drukken.

Creativiteit: check

Maar één ding is duidelijk: een speler als Bostock zou Georges Leekens met open armen ontvangen. Het ontbrak Lokeren dit seizoen meermaals aan een creatieve pion centraal op het middenveld en Bostock zou dat probleem in een vingerknip kunnen oplossen.

Het voormalige jeugdproduct van Tottenham Hotspur zou het middenveld van Lokeren heel wat kunnen bijbrengen, maar nu al is duidelijk: Lokeren zal de speler niet tegen iedere prijs contacteren. Hopelijk voor Willy Reynders en co spelen andere clubs niet korter op de bal…

Timothy Collard

Jupiler Pro League \\ Sporting Lokeren \\ OH Leuven
 
 
Reacties.