Fans van Club Brugge dromen luidop: "Een titelwedstrijd tegen Anderlecht zou extra intens zijn"

06 mei 2016 17:17

De fans van Club Brugge hebben één datum met stip aangeduid in de agenda: zondag vijftien mei. De West-Vlamingen kunnen dan immers tegen uitgerekend RSC Anderlecht de titel pakken.

We schreven het afgelopen zondag al na de overwinning van Club Brugge tegen KRC Genk. De blauw-zwarte spelers hebben al een ideaal scenario uitgeschreven. "Het zou fantastisch zijn om de titel tegen RSC Anderlecht te pakken." Lees via DEZE LINK.

"De twee volgende wedstrijden zijn allesbepalend voor de titel", weet ook Geert De Cang van Blue Army. "Iedereen weet dat we kampioen zijn als we twee keer winnen, maar het is vooral belangrijk om niet te verliezen."

Iedereen weet dat we kampioen zijn als we twee keer winnen, maar het is vooral belangrijk om niet te verliezen - Geert De Cang

Al droomt ook De Cang van hét scenario. "Zo'n titelwedstrijd tegen Anderlecht zou extra intens zijn. Om van de ontlading nog maar te zwijgen. (knipoogt) Anderlecht blijft dé gedoodverfde rivaal van Club Brugge, hé."

"Ik heb er alleszins vertrouwen in dat het eindelijk ons jaar in. Moet ik er een cijfer op plakken? Laat ons zeggen dat Club Brugge zo'n tachtig procent kans heeft om de titel te pakken."

"Ik weet dat een pak fans die datum al in hun agenda hebben geschreven", reageert Michel Preud'homme. "Daar kan ik zelf nu eenmaal niets aan veranderen. Maar nu moeten de spelers het nog doen ook, hé."

Cédric De Volder

Anderlecht \\ Club Brugge
 
 
Reacties.