Lokeren en KV Mechelen gaan vanavond nog beiden voor groepswinst

07 mei 2016 11:00

Play-off 2 is niet spannend? Dan zal het alleszins niet over groep B gaan. We gaan de laatste speelronde in met nog drie kanshebbers voor eindwinst. Sporting Lokeren en KV Mechelen moeten eigenlijk gewoon winnen om het lot niet (te veel) te tarten.

Sporting Charleroi, Sporting Lokeren en KV Mechelen kunnen vanavond de groepswinst pakken en dus uitzicht houden op het Europese ticket. Winst is dus eigenlijk de enige optie voor de tenoren.

"Het zou een half mirakel zijn als Lokeren er nog in slaagt om play-off 2 te winnen", hoorden we enkele weken geleden nog uit de mond van Denis Odoi. Mirakels bestaan dus nog steeds.

Maar dan winnen de Waaslanders vanavond best van Malinwa, terwijl er moet gehoopt worden op een misstap van de Zebra's op het kunstgrasveld van STVV.

Het klassement (zie foto boven, nvdr.) zegt namelijk genoeg. Al blijft het natuurlijk de vraag of iedereen voluit zal gaan. Zon, zee en cocktails zijn immers ook héél aanlokkelijk.

Houdt de thuisploeg de punten op Daknam?

Dan levert een gokje van 60 euro bij UNIBET al een aardige 135 euro op. Denk je eerder dat de Maneblussers met de overwinning aan de haal gaan? Dan mag je maar liefst 183 euro bijschrijven op je bankrekening. Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op weg. Stel via DEZE LINK je gratis wedtegoed (60 euro) veilig.

Redactie

Sporting Lokeren \\ KV Mechelen
 
 
Reacties.