Kweekt Perbet een patent op goals in de slotminuten? "Wat een heel seizoen tegenzat, valt nu goed"

14 mei 2016 09:42

Net als tegen Sporting Lokeren twee weken geleden, deed Jérémy Perbet ook tegen KV Kortrijk Mambourg in de slotseconden ontploffen. En zo de Gouden Stier zichzelf een aardige reputatie bij elkaar aan het voetballen.

"Dit seizoen zat het al enkele malen niet mee op het eind. Nu hebben we het geluk plots wel aan onze kant", glunderde Perbet. "Een 0-0-score in de heenmatch was niet slecht, maar met een 1-0 naar Kortrijk trekken is écht goed."

"Ik was énorm gefrustreerd over mijn eerste helft - Jérémy Perbet

Hoewel de Fransman de winning goal maakte, reageerde hij ook kritisch over zijn wedstrijd. "Ik was énorm gefrustreerd over mijn eerste helft. Ik liet een unieke mogelijkheid liggen en ik liet enkele makkelijke ballen van mijn voet springen. Die twee grote verdedigers (Chanot en Gigot, red.) in mijn rug die continu duwden en trokken, maakten mijn wedstrijd niet gemakkelijk."

Dat Felice Mazzu voor de aanval koos door met assistgever David Pollet de assistgever, een extra aanvaller erbij te zetten, loonde. "Met hem erbij hebben we uiteindelijk dit resultaat geforceerd. we zullen ook ginds een doelpunt moeten maken om ons te kwalificeren", denkt Perbet nog.

Diederik Geypen

Jupiler Pro League \\ Charleroi \\ KV Kortrijk
 
 
Reacties.