Teleurstelling bij Gent is groot: "Dit zijn echt onze play-offs niet"

16 mei 2016 19:28

Bij AA Gent loopt het de laatste weken niet van een leien dakje. De uittredende kampioen verloor drie keer op rij en zal nog vol aan de bak moeten om de derde plaats te vrijwaren. De tweede plek met het Champions League-ticket is weg.

Ook voor Hannes Van Der Bruggen, die nog eens in actie kwam door de blessure van Sven Kums, was het even slikken. "Het is ongelooflijk dat we hier niet winnen, dat het hier geen 1-5 staat", aldus de middenvelder achteraf.

Ongelooflijk dat we hier niet met 1-5 winnen -Hannes Van Der Bruggen

"We hebben het aan onszelf te danken. We geven op een enorm stomme manier die drie laatste goals weg. Als je 2-1 voor staat en al die kansen krijgt, moet je die match gewoon doodmaken." Na de nieuwe nederlaag wordt het nog knokken voor plek drie.

"Ze komen inderdaad dicht, nu staan er ons twee cruciale wedstrijden te wachten. De laatste match tegen Genk zal beslissend worden, maar als we donderdag al een goed resultaat kunnen neerzetten, moet dat wel lukken", hoopt Van Der Bruggen

Toch loopt het maar niet los voor Gent. "Het zijn echt onze play-offs niet. Als we hier vanavond wonnen, was alles opnieuw in orde en konden we rustig die laatste twee matchen aanvatten."

Sander De Graeve

KAA Gent \\ Zulte Waregem
 
 
Reacties.