Transfergeruchten 18/05: DeAndre Yedlin wil eindelijk zijn kans krijgen

18 mei 2016 20:02

Het seizoen loopt op de laatste benen. Dat wil zeggen dat de clubs volop aan het werken zijn aan hun team voor het nieuwe seizoen. En daarom bundelen wij opnieuw alle transfergeruchten in een handig artikel.

  • DeAndre Yedlin hoopt op een volwaardige kans bij Tottenham. De Amerikaanse rechtsback wordt dit seizoen uitgeleend aan Sunderland.

  • De interesse van verschillende ploegen voor Leon Bailey zal zich moeten vertalen naar harde valuta. Onder meer Ajax, Leicester City en Dortmund zagen een transfer van de Genk-speler wel zitten, maar daar moet nu een flink geldbedrag tegenover staan.

    De Jamaicaan zette onlangs zijn handtekening onder een contract dat hem tot 2020 aan de Limburgers bindt, ook heeft de speler geen afkoopsom in zijn contract opgenomen.
  • Berchem heeft de 25-jarige Roy Mauro weggehaald bij regiogenoot Hoogstraten. De verdedigende middenvelder komt voor één seizoen naar het Rooi. De speler zelf vindt dat hij het beste op de zes kan spelen.

  • Leicester City moet het volgende seizoen in de Champions League opnemen tegen de grote jongens van Europa en wil zich versterken met enkele topspelers. Bovenaan het lijstje staat Sporting Lissabon-aanval Islam Slimani. De Algerijn maakte dit seizoen 27 doelpunten voor de Portugezen en zou zo'n 30 miljoen euro kosten.
  • In de Eredivisie heeft Tonny Vilhena een aflopend contract bij Feyenoord. De middenvelder staat al langer in de belangstelling van verschillende Italiaanse ploegen waaronder Lazio, nu willen de Rotterdammers Vilhena toch in de Kuip houden in de vorm van een nieuw contract met bijbehorende salarisverhoging.

  • STVV heeft zich al versterkt met een nieuwe speler. Stef Peeters maakt de overstap van MVV uit de Nederlandse tweede klasse naar De Kanaries. De 24-jarige middenvelder komt transfervrij over en tekende een driejarig contract op Stayen.
  • Pep Guardiola wil in de zomer Toni Kroos en Dani Carvajal wegplukken bij Real Madrid. De ex-trainer van Barcelona komt komend seizoen aan het roer te staan bij Manchester City en krijgt een overvloed aan transfergeld ter beschikking.

Redactie

Premier League \\ La Liga \\ Anderlecht \\ Club Brugge \\ KRC Genk \\ Zulte Waregem \\ MVV \\ Tottenham \\ Sporting Lissabon \\ Real Madrid \\ Verenigde Staten
 
 
Reacties.