D-day voor Gent én Oostende

19 mei 2016 11:00

In de strijd voor de derde plaats kan vanavond al een eerste beslissing vallen. Indien Gent wint op bezoek bij Oostende, is het voorbij voor de Kustboys wat die derde plek betreft.

Wint Oostende, dan ziet het er steeds minder goed uit voor AA Gent. Racing Genk kan bij winst tegen Anderlecht immers over de Buffalo's springen in het klassement.

Oostende moet het alvast zonder geschorsten Ovono en Siani. Verder mist het ook Capon en Canesin met blessures. Toch serieuze aderlatingen bij de troepen van Yves Vanderhaeghe waar ook achter de naam van De Schutter en Vandendriessche vraagtekens staan.

Selectie Oostende: Biebauw, Chopin, Rozehnal, Godeau, Locigno, Lukaku, Antunes, Milic, Vandendriessche (?) , De Schutter (?) , Jali, Jonckheere, Berrier, Musona, El Ghanassy, Pedersen, Akpala, Cyriac en Godwin.

Maar ook bij AA Gent is het team niet op volle sterkte. In Waregem zag het kapitein Sven Kums uitvallen met een enkelblessure. Hij haalde de selectie niet. Kalifa Coulibaly, die met een lelijke bult op de voet uit Waregem vertrok, kon wel opgeroepen worden.

Selectie Gent: Sels, Thoelen, Foket, Rafinha, Nielsen, Gershon, Mitrovic, Asare, Neto, Deaux, Van Der Bruggen, Schoofs, Boussoufa, Milicevic, Saief, Wikheim, Depoitre, Simon, Diedhiou, Coulibaly en Olayinka.

AA Gent is favoriet op Schiervelde vanavond. Een goeie gok van zestig euro bij UNIBET kan u 126 euro opleveren. En die zestig euro? Die krijgt u via deze link gratis!

Sander De Graeve

KAA Gent \\ KV Oostende
 
 
Reacties.