Hasi gelooft in zijn nummer 10: "Ik denk dat hij klaar is voor een stap hogerop"

20 mei 2016 19:00

Besnik Hasi zweert bij het principe om niet over transfergeruchten te spreken voor het seizoen voorbij is. Over de toekomst van Dennis Praet wou hij echter wel wat kwijt.

Als Hasi gevraagd wordt naar inkomende of uitgaande transfers, zegt hij meestal dat er op het einde van het seizoen over gesproken zal worden. Bij Praet lag het deze keer blijkbaar anders. "Bij hem is het een ander verhaal, hij heeft nog maar een contract voor een seizoen en wil graag de stap zetten. Als er geïnteresseerde clubs komen aankloppen, zullen we ermee spreken."

Praet is klaar voor een stap hogerop -Besnik Hasi

De coach van RSCA gelooft ook dat zijn nummer 10 klaar is voor de stap hogerop. "Hij heeft de voorbije drie jaar veel progressie gemaakt. Hij kan links, rechts en centraal spelen, hij is een complete speler geworden. Ik ben akkoord dat hij een wisselvallig seizoen speelde, maar in de goede wedstrijden zag je zijn kwaliteiten."

"Men mag ook niet vergeten dat Praet nog altijd maar 21 jaar is", aldus Hasi. "Zijn leeftijd en polyvalentie zijn een groot voordeel in het buitenland. Hij zal het hoger tempo snel oppikken en dan kan hij zeker meedraaien."

Maarten Pottie

Anderlecht \\ KRC Genk
 
 
Reacties.