Mechele beseft dat er iets moet veranderen: "Ik wil geen volledig seizoen op de bank zitten"

20 mei 2016 12:22

Door de blessures van Benoît Poulain en Bjorn Engels kreeg Brandon Mechele gisteren nog eens de kans om aan een wedstrijd te starten. De verdediger van Club Brugge beseft echter dat er iets moet veranderen naar volgend seizoen toe.

Het was van 31 januari geleden (tegen Sporting Lokeren, nvdr.) dat Brandon Mechele nog eens aan een wedstrijd kon beginnen. "Ik moet toegeven dat ik een lastige periode achter de rug heb", zucht de verdediger.

"Door omstandigheden (terugkeer van Bjorn Engels, nvdr.) kreeg ik geen kansen meer. Maar ik liet het hoofd niet hangen en ben op training keihard blijven werken. Ik denk dat ik gisteren heb getoond dat nog steeds goed gaat."

Ik zag Brandon Mechele nooit eerder zo sterk in de opbouw - Michel Preud'homme

Dat was overigens ook meteen de mening van Michel Preud'homme. "Ik zag Brandon nooit eerder zo sterk in de opbouw", is de Luikenaar tevreden. Ook hij heeft veel gegeven voor onze titel. Onze invallers moesten elke week de tegenstander nabootsen."

Volgend seizoen?

"Al moet er toch iets veranderen naar volgend seizoen toe", besluit Mechele. "Ik zie het niet zitten om constant op de bank te zitten. Maar zover zijn we nog niet. Ik ga bij de start van de voorbereiding wellicht eens babbelen met de coach."

Cédric De Volder

Club Brugge \\ Zulte Waregem
 
 
Reacties.