Anderlecht-fans plannen acties zondag en willen duidelijk signaal afgeven

20 mei 2016 13:26

Anderlecht speelt zondag tegen Zulte Waregem nog een cruciale match voor de Champions League-plek veilig te stellen. Maar bij de supporters roert er ook iets. Sommigen willen een duidelijk signaal afgeven naar het bestuur toe.

Er doen de wildste geruchten de ronde, maar een veldbestorming - wat ook circuleerde - is er niet bij. Er werd op Genk een voorstel gedaan om naar de aftrap van Luc Nilis te komen kijken en daarna het stadion te verlaten om de match op café te volgen. Daarmee willen ze duidelijk maken dat ze niet akkoord zijn met hoe hun club de laatste jaren geleid wordt.

Of de oproep, die ook op Facebook rondgaat, succes zal hebben, is nog maar de vraag. Het is een oproep van enkelingen en waarschijnlijk zullen slechts enkele honderden fans er gehoor aan geven. Het stadion zal dus zeker niet leeglopen.

Ik hoop op steun -Besnik Hasi

Tijdens de persbabbel liet trainer Besnik Hasi weten dat hij nog steeds op steun hoopt. "We willen die tweede plaats veilig stellen en ik hoop dat de fans ons daarbij zullen helpen. De jongens kunnen de aanmoedigingen van de supporters goed gebruiken in deze wedstrijd."

Redactie

Anderlecht
 
 
 
Reacties.