Hasi blikt met vertrouwen vooruit naar de wedstrijd tegen Zulte-Waregem

21 mei 2016 06:05

Besnik Hasi blikt alvast vooruit naar de match tegen Zulte-Waregem. Volgens de trainer wordt het een nerveuze wedstrijd, aangezien zijn ploeg absoluut die tweede plaats wil behouden. Hij gelooft wel dat hij de kopjes weer fris krijgt tegen zondag.

"Natuurlijk kunnen wij ons opladen voor die laatste wedstrijd", zegt Hasi vol vertrouwen. "Na de pandoering tegen Brugge dacht ook iedereen dat we knock-out gingen liggen, maar ik zag begeestering en goesting op het veld tegen Genk. Jammer dat een rode kaart en enkele wondergoals roet in het eten smeten."

Thuisreputatie

"We hebben ook onze thuisreputatie hoog te houden, we hebben nog niet verloren in ons eigen stadion. Misschien missen we veel spelers, maar voor eigen publiek moeten de vervangers zich tonen en bewijzen dat ze er klaar voor zijn", vindt de 44-jarige coach.

Hasi hoopt wel dat Matias Suarez de wedstrijd kan volmaken. "Maar twee wedstrijden op zo weinig dagen is moeilijk voor hem. En hij heeft ook alles gegeven tegen Genk. Hij speelde zeer goed, was gevaarlijk, gaf de rest van de ploeg de kans om tot rust te komen en deed ook verdedigend zijn taak."

Redactie

Anderlecht \\ Club Brugge \\ KRC Genk
 
 
 
Reacties.