Wilmots blijft Bjorn Engels hoop geven...

21 mei 2016 19:10

Bjorn Engels zou niet meer in aanmerking komen voor het EK. De verdediger van Club Brugge is drie weken out. Dus is het nogal bizar dat hij al afgeschreven wordt, want het EK begint pas binnen drie weken. Wilmots laat de deur alvast op een kier.

Wilmots heeft er nog hoop op dat Engels fit geraakt. De verdediger heeft een scheurtje in de lies. "Maar hij heeft een aangepast programma meegekregen", aldus Wilmots. "Hij mag op vakantie vertrekken met dat speciaal programma, maar hij is nog niet afgeschreven. We volgen het op de voet."

Carrasco kan de Champions League-finale spelen - Marc Wilmots

De bondscoach verwacht vanaf maandag 21 van zijn 23 Duivels op oefenstage in Zwitserland. "Yannick Carrasco speelt op 28 mei met Atlético de Champions League-finale en voegt zich in Genk (vanaf 30 mei) bij de groep."

"Jason Denayer (die op 26 mei de Turkse bekerfinale met Galatasaray speelt), komt nadien zo snel mogelijk bij de selectie. Hij voelde enkele dagen geleden wat aan zijn heup, maar heeft ons al laten weten dat hij oké is. Hij kan de finale dus spelen, zo niet had hij al hier gestaan."

Johan Walckiers

Club Brugge \\ KV Oostende \\ België
 
 
Reacties.