"Wie zich daar niet kan voor opladen, gaat beter nu op verlof"

23 mei 2016 09:53

Racing Genk speelde 0-0 gelijk bij AA Gent en wordt zo veroordeeld tot het spelen van een dubbele barrage tegen Charleroi. Christian Kabasele en de rest van de ploeg van Racing Genk dromen wel van Europees voetbal. En willen er alles aan doen.

“We hebben al bij al goede play-offs gespeeld. Vooraf werd ons door sommigen nog een plaats in de top-3 voorspeld, en we hebben het tot de laatste match volgehouden om voor die plek te strijden. Dit is meteen een goede ervaring voor volgende week.”

Want ook tegen Charleroi volgen nog twee belangrijke wedstrijden: “Het zijn nieuwe finales en we blijven uiteraard gemotiveerd. Wie zich niet kan oppeppen voor plaatsing voor de Europa League, die kan beter gewoon thuisblijven en nu op verlof vertrekken.”

Tegen Charleroi zal het wel anders moeten dan tegen Gent: "We gaven dan wel niet veel kansen weg, maar we werden wel gedomineerd. We moeten nu zo snel mogelijk de knop omdraaien en uitkijken naar de volgende partij", was de centrale verdediger van Racing Genk kristalhelder.

Aernout Van Lindt

KRC Genk \\ KAA Gent
 
 
Reacties.