Genkse revelatie lokte maar liefst 7 (!) Duitse clubs naar wedstrijd

23 mei 2016 07:30

KRC Genk speelde een mooie tweede seizoenshelft en eindigde op een knappe vierde plaats in het klassement. Enkele spelers droegen met hun prestaties de ploeg op hun schouders. En dat is ook clubs in het buitenland niet ontgaan. Zo lokt Wilfred Ndidi de interesse van maar liefst zeven Duitse clubs.

Borussia Dortmund, VfL Wolfsburg, Bayer Leverkusen, Hamburg, Hoffenheim, FC Keulen en VfB Stuttgart kwamen Wilfred Ndidi scouten in de thuiswedstrijd tegen Anderlecht, weet Het Belang van Limburg. De middenvelder maakte knap de 4-2 voor de thuisploeg.

Contractverlenging

De amper 19-jarige Nigeriaan verlengde in februari zijn contract bij Genk tot 2020. Dus mocht er een team de defensieve middenvelder willen binnenhalen, zullen ze met een hoop geld over de brug moeten komen.

Belofte van het jaar

Ndidi maakte intussen ook al zijn debuut voor de nationale ploeg, wat zijn marktwaarde nog meer de hoogte in zal jagen. Hij maakt ook nog kans om tot 'Belofte van het Jaar' uitgeroepen te worden.

Leon Bailey, een van de andere Genkse goudhaantjes, staat ook op het lijstje van dezelfde Duitse clubs. Maar de Jamaicaanse winger speelt volgend seizoen zeker nog voor Genk. Ook hij brak hij zijn contract open bij Genk en verlengde tot 2020.

Redactie

KRC Genk
 
 
Reacties.