Lukaku haalt uit naar 'mensen binnen Anderlecht': "Ze hebben Jordan willen dwarsbomen"

25 mei 2016 21:02

Romelu Lukaku heeft Anderlecht langs de grote poort kunnen verlaten, zijn broer Jordan kreeg die kans niet. En Romelu weet wie daarvoor verantwoordelijk voor is binnen paars-wit.

Lukaku zorgde eerst nog voor zijn jongere broer. "Iemand heeft hem stokken in de wielen gestoken en ik weet wie. Toen ik vertrok in Anderlecht, gaf ik al aan dat Jordan anders is dan ik", vertelt hij in Sport/Voetbalmagazine. "Alle mensen van de sociale omkadering wisten hoe hij in elkaar zat. Hij heeft nooit problemen gehad, dus hoe kan het dat die beginnen van het moment dat ik wegga?"

"Toen ik bij de profs kwam, had ik wel moeilijkheden, wie heeft die niet als hij zestien, zeventien jaar is? Toen ik er nog was en Jordan bij de profkern kwam, was hij nooit te laat. Ik heb gezegd: draag goed zorg voor hem, maar er zijn er die Jordan bewust gedwarsboomd hebben."

"Als hij die mensen tegenkomt, zal hij hen geen goeiedag zeggen en ik zou het daar ook moeilijk mee hebben. Ik kan hen dat niet zomaar vergeven, daarin kies ik de kant van mijn broer. Jordan had nu Anderlecht door de grote poort moeten verlaten. Ik ben Oostende dankbaar dat ze hem een kans gegeven hebben."

Redactie

Anderlecht \\ België
 
 
Reacties.