Beleef duivelse momenten op Football Plaza: het EK-supportersdorp in Antwerpen!

03 juni 2016 10:30

Deze zomer wordt de Groenplaats in Antwerpen omgetoverd tot een heus fandorp voor de Rode Duivels. Vanaf maandag 13 juni kan je terecht op de "Football Plaza", een EK Supportersdorp. Het belooft een unieke beleving te worden. Redenen genoeg om af te zakken. Wij sommen ze even op.

Volg alle wedstrijden van onze Belgen tijdens het EK 2016 in Frankrijk live op een 50 m² groot scherm vanop de Grote Markt in Sint-Niklaas en maak deel uit van de duivelse gekte! Kom langs met je vrienden voor een frisse pint of een groot pak friet, win mooie prijzen aan de standen van de sponsors en geniet ten volle van de overwinningen van België.

Gratis toegang

Toegang tot het EK supportersdorp is volledig gratis. “We trekken liefst zoveel mogelijk mensen aan om een echte stadionsfeer te creëren”, legde Laureys van het organiserende Sportizon uit. Het enige echte fandorp in Antwerpen kan je 3 uur voor aanvang van de wedstrijd betreden en tot 1 uur na de wedstrijd. Doordat de locatie pal in het centrum ligt, is het ideaal om te voet of met de fiets te komen. Ook is het makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

Veiligheid

Omdat er zoveel volk wordt verwacht, worden er extra veiligheidsmaatregelen genomen. Er komt extra security in samenwerking met de Politie. Heel de site zal bovendien omheind zijn met heras hekken. “Wij adviseren de bezoekers om geen rugzakken en handtassen mee te nemen”, liet Laureys alvast weten, want die zijn niet toegelaten.

Animatie

Naast de uitzendingen op een scherm van 50m², voorziet de organisatie ook tal van nevenactiviteiten. Een Ladies Night waar ze de vrouwelijke bezoekers verwennen, een Afternoon Party met bekende DJ, een Kids Day met kinderanimatie en een Sing-A-Long met bekende voetballiedjes, zodat de bezoekers zich in een voetbalstadion wanen.

Football Plaza zal niet enkel in Antwerpen plaatsvinden. Ook op de Grote Markt in Sint-Niklaas en de Limburghallen in Genk, worden er fandorpen gebouwd.

Redactie

België
 
 
Reacties.