Sprokkels 04/06: Geen oefenmatch op maandag voor Rode Duivels, ex-Kanarie nieuwe coach van Geel


Foto: © Photonews 04 juni 2016 16:00

Terwijl de Europese competities stilliggen, zijn alle ogen gericht op de aanloop richting het EK. Ook nu wordt onze redactie overladen met een karrenvracht aan korte berichten die we voor u in onze sprokkels gieten.

  • Normaal zouden onze Rode Duivels nu maandag 6 juni een oefenwedstrijd spelen tegen de U19, maar de partij is afgelast. Dat heeft de KBVB laten weten. De reden waarom de oefenwedstrijd niet doorgaat, is nog niet duidelijk.

  • Nicky Hayen is de nieuwe trainer van ASV Geel. De ex-verdediger van STVV, OHL en Antwerp tekende een contract voor twee seizoenen bij Geel. "We willen zo snel mogelijk weer profvoetbal spelen", liet Hayen weten in Het Belang van Limburg.

  • Jamie Vardy kende een droomseizoen en wordt momenteel aan Arsenal gelinkt. De aanvaller van Leicester City zit in de Engelse selectie voor het EK, maar voormalige goalgetter Alan Shearer ziet hem liever (nog) niet in de basis. "Ze kunnen zijn snelheid beter gebruiken bij een invalbeurt", laat hij optekenen in The Independent.
1e klasse B \\ 2e amateurliga B \\ Premier League \\ ASV Geel \\ KVK Tienen \\ Leicester City \\ België
 
 
 
Reacties.