Beste keepster van België: "Kast begint aardig vol te raken"

07 juni 2016 16:42

Zondagnamiddag mocht de nummer 1 van de Belgian Red Flames de prijs ophalen voor beste keepster in de Belgische Super League. "En dat was toch nog een verrassing, want ik had twee sterke tegenkandidaten."

Justien Odeurs is het laatste jaar nochtans de vaste nummer 1 van bondscoach Ives Serneels: "Maar daarvoor was het nog Nicky Evrard, dus het blijft spannend. De drie keepsters van de nationale ploeg zitten dicht bij elkaar qua niveau", aldus de goalie van Lierse in gesprek met Voetbalkrant.com.

"Dus zo'n uitreiking blijft altijd spannend. Ik ben wel blij dat ik uiteindelijk gewonnen heb, want het is een mooie beloning van een dito seizoen. We hebben een goed seizoen gespeeld met Lierse en we moeten blij zijn dat er na zo'n prachtig seizoen toch nog een prijsje uit de wacht wordt gesleept."

Het is niet de eerste prijs voor Odeurs: "Vorig jaar won ik al de Gouden Schoen bij Lierse en we hebben ook de Beker van België gewonnen, dus de kast raakt stilaan aardig gevuld." Maar: the sky is the limit, ook voor Odeurs. "Ik wil ook volgend jaar blijven bijleren en mezelf verbeteren."

Aernout Van Lindt

Lierse SK Vrouwen \\ België
 
 
Reacties.