Ciman, Nainggolan en Benteke over hun 'toernooi van de revanche'

08 juni 2016 16:30

Christian Benteke miste het WK 2014 door een blessure aan de achillespees, Radja Nainggolan werd niet opgeroepen door Marc Wilmots en Laurent Ciman speelde geen minuut in Brazilië. Op het EK 2016 lijken ze allen in meerdere of mindere mate iets te kunnen rechtzetten.

Christian Benteke weet alvast waar hij het voor doet: "Ik heb het WK 2014 gemist, waardoor het EK hier in Frankrijk wel degelijk een persoonlijk doel werd voor me. Ik zal niet starten tegen Italië waarschijnlijk, maar ik ben klaar om hier mijn rol te spelen tijdens het toernooi."

Radja Nainggolan was er niet bij in Brazilië en dat heeft lang pijn gedaan. "Ik wil op het EK de teleurstelling van het WK wegspelen. Dat zou een overwinning op mezelf zijn", aldus de Rode Duivel. "Iedereen weet wel wat ik wil."

Laurent Ciman is dan weer een voorbeeldduivel. Ook op het WK in Brazilië was hij er bij, al was dat toen als 23e man. Speelminuten verzamelde hij niet, in Frankrijk lijkt dat anders te gaan worden. "Ik krijg het vertrouwen en wil dat ook teruggeven aan de coach. Dat ik goede punten heb gescoord? Dat is leuk, ik zou

Aernout Van Lindt

Jupiler Pro League \\ KRC Genk \\ Standard \\ Beerschot \\ België \\ Italië
 
 
Reacties.