Officieel: Genk heeft prijs en troeft Anderlecht, Club Brugge en Wolfsburg af

09 juni 2016 13:22

Dante Vanzeir is volgend seizoen een volwaardig lid van de A-kern van KRC Genk. Het leek er lange tijd op dat de Limburgers de beloftevolle aanvaller moesten laten gaan, maar hij heeft zijn krabbel gezet onder een nieuw contract.

Dante Vanzeir zette vrijdagmiddag zijn krabbel onder een nieuw driejarig contract bij KRC Genk. Daarmee komt een einde aan een lange tijd vol onzekerheid voor de Smurfen.

Vanzeir is één van de jongens die zich op het WK U17 in Chili in de kijker heeft gespeeld. Het leverde hem niet alleen de interesse van RSC Anderlecht en Club Brugge op, maar ook VfL Wolfsburg kwam zich moeien. Toch koos hij voor Genk.

"Dante is een snelle spits, die ook op de rechterflank uit de voeten kan. Hij is ook een harde werker, die constant weegt op een verdediging. Om die redenen drong ook Peter Maes aan bij Dante om in Genk te blijven. We zijn ervan overtuigd dat hij op korte termijn voor meerwaarde zal kunnen zorgen in de groep", is ook Dimitri De Condé in de wolken van de nieuwe 'aanwinst'.

Aernout Van Lindt - Cédric De Volder

Jupiler Pro League \\ Bundesliga \\ Anderlecht \\ Club Brugge \\ KRC Genk \\ VfL Wolfsburg
 
 
Reacties.