Belg met Russische vriendin: "Als Rusland-België de finale wordt? Dan is het ruzie!"

12 juni 2016 18:53

"Als Rusland en België de finale spelen? Dan zal de liefde overwinnen!" Ja, we gaan de melige toer op, maar het was een kans die we niet konden laten liggen toen we de Vlaming Bart en zijn beeldschone Russische vriendin Yevgenia kruisten.

Yevgenia en Bart zijn elkaar in Praag tegengekomen en zijn sinds acht jaar een koppel. "Het is fantastisch in Praag", knikt Bart. "Eerst dacht ik nog aan een terugkeer naar België, maar nu ben ik aan het twijfelen."

De twee hadden een reis naar het zuiden van Frankrijk gepland en lieten de kans niet liggen om een paar matchen mee te pikken. Yevgenia wou natuurlijk Rusland aan het werk zien. "Ik hou van België ook hoor, maar als ze elkaar tegenkomen, zal het toch Rusland worden."

"Als ze de finale spelen? Dan is het ruzie", lacht Bart. Waarop Yevgenia hem corrigeert: "Dan zal de liefde overwinnen."

Bart heeft trouwens ook nog een uitgesproken mening over Wilmots. "Na het EK mag hij vertrekken. Het is tijd voor een andere wind. Hij doet soms toch rare dingen."

Johan Walckiers

België \\ Rusland \\ Italië \\ Engeland
 
 
Reacties.