De Condé vol vertrouwen: "We houden rekening met 1 uitgaande transfer, want de ambitie van Genk is te groot"

14 juni 2016 16:11

KRC Genk gooide na de jaarwisseling hoge ogen in de competitie en volgend seizoen begint de ploeg van Peter Maes dan ook als één van de outsiders voor het kampioenschap. De ploeg samenhouden is de eerste stap richting succes.

Als het van technisch directeur Dimitri De Condé afhangt, dan zal Genk niet snel één van zijn sterkhouders laten gaan. De Condé houdt rekening met één uitgaande transfer, als het aankomt op sterkhouders.

“We zitten niet in de situatie dat we heel veel jongens moeten laten gaan. De ambitie van KRC Genk is gewoon ook té hoog”, zegt De Condé in een gesprek met Voetbalkrant.com. “En wat betreft de jonge jongens waar interesse voor is: die willen bij ons blijven en zijn mee in ons verhaal gestapt.”

"We hebben alternatieven achter de hand" - Dimitri De Condé

“Je moet natuurlijk altijd waakzaam blijven. Er kan nog veel gebeuren, en zeker eind augustus. Op dit moment heb ik er echt vertrouwen in dat we de uitgaande transfers van onze sterkhouders tot eentje kunnen beperken. En mochten het er toch nog meer zijn, dan hebben we alternatieven achter de hand.”

Timothy Collard

Jupiler Pro League \\ KRC Genk
 
 
Reacties.