Een koopje voor Standard of andere Belgische topclub? Ex-smaakmaker uit JPL is voor amper 2,5 miljoen euro op te halen

26 juni 2016 11:03

Zien we deze zomer een voormalige smaakmaker uit de Jupiler Pro League terugkeren naar België? Wel, het zou best kunnen. Benfica is blijkbaar van plan om Mehdi Carcela-Gonzalez voor een zacht prijsje te laten gaan.

Niet zo lang geleden had Benfica nochtans een transferprijs van om en bij de 4 miljoen euro rond de hals van Carcela gehangen. Standard, Leicester City en PSV toonden lichte interesse in de Belgische Marokkaan, maar die zou nu voor veel minder geld mogen vertrekken.

In Lissabon zien ze blijkbaar nog weinig heil in een samenwerking met de inmiddels 26-jarige dribbelkont. Volgens het Portugese Record zou Carcela nu dan ook mogen vertrekken voor 2,5 miljoen euro, het bedrag waarvoor Benfica de aanvallende middenvelder een jaar geleden wegplukte bij Standard.

Iets voor Standard of een andere Belgische topclub?

Het is niet duidelijk of ze op Sclessin snel in actie zullen schieten voor Carcela, die wel nog steeds erg geliefd is bij de Standard-supporters.

Anderlecht liet ook ooit een keer zijn oog vallen op de speler, maar tot een transfer naar Brussel kwam het echter nooit. Maar je weet maar nooit dat een Belgische topclub straks vol voor Carcela gaat. Want zeg nu zelf: 2,5 miljoen is nu toch geen onoverkomelijk bedrag.

Timothy Collard

Jupiler Pro League \\ Standard
 
 
Reacties.