Anderlecht wil titel pakken en rijft speelster Lierse, Standard en Zulte Waregem in

28 juni 2016 10:20

RSC Anderlecht wil volgend jaar de titel pakken. Zowel bij de mannen als bij de vrouwen. Dit jaar ging de eindzege in de play-offs verloren, volgend jaar willen ze beter gewapend aan de strijd beginnen.

Dat doet paars-wit met al minstens drie nieuwe speelsters van diverse ploegen. De transfer van Ulrike De Frère was al eerder bekend, nu blijkt dat ook Charlotte Tison (Standard) en Nicky Van Den Abbeele (Lierse) de overstap naar paars-wit wagen.

"Nicky Van den Abbeele verlaat Lierse om zich bij RSCA aan te sluiten. Nicky is een centrale middenveldster en heeft op vandaag vijfentwintig Red Flames selecties op zak", lijkt het erop dat Van Den Abbeele opnieuw op het middenveld eerder dan als centrale verdedigster zal worden uitgespeeld.

"Charlotte Tison komt dan weer over van Standard de Liège waar ze zojuist Belgisch kampioen werd. Charlotte is zowel een centrale verdedigster als een centrale middenveldster. Charlotte ontving deze maand voor de eerste keer een Red Flames A selectie voor de wedstrijd tegen Estland."

Aernout Van Lindt

Standard de Liège \\ Anderlecht \\ België
 
 
Reacties.