Sporting Lokeren reageert op transfergeruchten rond Odoi

30 juni 2016 15:43

Sporting Lokeren haalde met Tom De Sutter een grote vis binnen, maar mogelijk zien ze op Daknam ook een sterkhouder vertrekken. Denis Odoi staat namelijk in de belangstelling van enkele teams.

Odoi ligt nog tot het einde van het seizoen onder contract bij Lokeren, maar staat voorlopig niet te springen om zijn krabbel onder een nieuwe overeenkomst te zetten. Het is een publiek geheim dat de vleugelverdediger ervan droomt om een keer een buitenlands avontuur aan te gaan.

Bij Lokeren weten ze dat er interesse is, maar Odoi is nog lang niet weg. “Momenteel is er geen sprake van een vertrek”, aldus technisch directeur Willy Reynders aan Voetbalkrant.com. “Of we nog met hem rond de tafel zullen zitten voor een contractverlenging? Dat hangt er van af of Denis hier na afloop van de transferperiode nog speelt.”

Inkomende transfers krijgen voorrang

“Op dit ogenblik gaan we evenwel niet met Denis rond de tafel zitten, omdat het afronden van enkele inkomende transfers voorrang krijgt. We zijn met enkele dossiers bezig en hopen dat er binnenkort een doorbraak volgt”, besluit Reynders.

Timothy Collard

Jupiler Pro League \\ Sporting Lokeren
 
 
Reacties.