Opmerkelijk: Dierckx kon naar Belgische topclub, maar kiest toch zo goed als zeker voor Antwerp

01 juli 2016 08:11

Als alles volgens plan verloopt, dan speelt Tuur Dierckx tijdens het komende seizoen in tweede klasse. De jonge aanvaller van Club Brugge heeft een voorstel van Royal Antwerp FC op zak, waar hij wellicht op in zal gaan.

Een leuke overgang voor Dierckx (zelf van Antwerpen, nvdr.) en Antwerp, maar… de speler had ook opties in eerste klasse. Zo haalde de aanvaller van blauw-zwart zomaar zijn neus op voor Standard. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

Volgens de krant was en is Standard fel geïnteresseerd in Dierckx en zat de Luikse topclub de voorbije weken zelfs rond de tafel met Club Brugge. Dierckx zelf wil echter liever naar Antwerp, omdat hij vreest bij Standard even weinig aan spelen toe te komen als bij Club Brugge.

Zulte Waregem & Lokeren

Ook Zulte Waregem en Sporting Lokeren toonden de voorbije maanden interesse in de man wiens contract in 2017 afloopt bij Club, maar de voorbije weken was er plots veel minder sprak van concreter interesse vanwege die twee ploegen. En dus wordt het zo goed als zeker Antwerp voor Dierckx.

Timothy Collard

Jupiler Pro League \\ 2e klasse \\ Antwerp \\ Club Brugge \\ Standard
 
 
Reacties.