Lambrecht spreekt over overnemers en stelt nieuwe manager aan bij Lokeren

01 juli 2016 07:47

Roger Lambrecht, nog steeds de sterke man in Lokeren, heeft in zijn kaarten laten kijken. Ook over de verkoop van de club van zijn hart. Want er werden al veel speculaties gedaan, maar Lambrecht heeft geen zin om te verkopen aan de eerste de beste.

Er was al vaak interesse vanuit het buitenland om de club over te nemen en zelfs vanuit China werd inmiddels heel wat geld op tafel gesmeten om de club in handen te krijgen.

Maar Lambrecht zit daar allerminst om te springen. "Het liefst zou ik de club overlaten aan een Belgische overnemer, maar die vinden is niet makkelijk. In afwachting blijf ik de dagelijkse leiding over de vzw in handen houden", klinkt het in een persbericht.

Juiste man gevonden in eigen rangen - Roger Lambrecht

"Ik zal me wel goed laten omringen om de club ook extra-sportief naar een hoger niveau te tillen, zoveel is duidelijk. In die context hebben we nu Frederic Schroyens aangetrokken die zijn sporen al heeft verdiend in onder andere de digitale sector."

"Hij zal mij adviseren op commercieel vlak en bijstaan in de organisatie. Het heeft een tijdje geduurd om de juiste persoon te vinden. Uiteindelijk vonden we die in onze eigen rangen.”

Redactie

Jupiler Pro League \\ Sporting Lokeren
 
 
Reacties.