Vossen: "Ik kon de kwetsende woorden uit Genk enkel weerleggen met een titel"

07 juli 2016 07:32

Jelle Vossen was vorig seizoen dan wel niet altijd een basisspeler bij Club Brugge, maar de aanvaller kon wel heel aardige statistieken voorleggen. Hij komt nog een laatste keer terug op zijn opmerkelijke overstap.

Opmerkelijk was het allerminst. Jelle Vossen vertrok bij KRC Genk voor een Engels avontuur bij Burnley FC, maar zette amper enkele weken later zijn handtekening onder een contract bij Club Brugge.

"Er is geen haar op mijn hoofd dat eraan denkt om nu te vertrekken bij blauw-zwart", glimlacht Vossen in Het Nieuwsblad. "Het is lang geleden dat ik me nog zo goed heb gevoeld bij een club."

Nochtans zorgde zijn keuze voor Club Brugge voor heel wat kritiek. De fans van KRC Genk konden er immers niet om lachen. "De strijd om de titel en het bijhorende Champions League ticket waren bepalend in mijn keuze."

Geen haar op mijn hoofd denkt eraan om Club Brugge nu te verlaten - Jelle Vossen

"Ik heb heel veel kwetsende woorden uit Genk moeten slikken", besluit de Eigenbilzenaar. "In mijn ogen kon ik de kritiek maar met één iets weerleggen: de titel. En de rest is geschiedenis."

Redactie

Jupiler Pro League \\ Club Brugge \\ KRC Genk
 
 
Reacties.