Antwerp reageert kordaat op vechtincident: "Eén speler geschorst"

12 juli 2016 10:50

Een paar spelers van Antwerp en één clubmedewerker hebben het volgens Het Nieuwsblad te bont gemaakt in de uitgaansbuurt van Venlo. De club reageerde ondertussen op het gebeurde en dat betekent slecht nieuws voor één niet nader genoemde speler.

Tijdens het nachtje stappen kreeg een 16-jarige Nederlander klappen en werden daaropvolgend twee spelers uit hun hotel geplukt door de politie. "De club wenst kort te reageren op het nieuws over ongeregeldheden tijdens de laatste avond van de stage in Venlo", klinkt het bij RAFC.

"De club zal niet ingaan op specifieke vragen, aangezien deze deel uitmaken van het nog lopende onderzoek. Het spreekt voor zich dat we het incident sterk betreuren en alle geweld ten strengste veroordelen. Leden van de club hebben namelijk een voorbeeldfunctie ten opzichte van de club en haar fans."

"Eén speler heeft toegegeven actief betrokken te zijn geweest bij het voorval en is disciplinair geschorst. Het recht op privacy van de betrokkenen zal - uiteraard - worden gerespecteerd. We verlenen onze volledige medewerking aan de politie van Venlo."

2e amateurliga A \\ Antwerp
 
 
 
Reacties.