Volkomen onbekende Montenegrijnen mogen KRC Genk niet in de problemen brengen tijdens eerste afspraak richting Europa League

14 juli 2016 11:00

Na amper drie weken voorbereiding moet KRC Genk aan de bak in een duel met inzet. In de tweede voorronde van de Europa League wacht het volkomen onbekende Buducnost Podgorica.

Racing Genk is tweeënhalve week voor de Belgische competitiestart nog in volle opbouw. De Limburgers zoeken nog steeds naar een opvolger voor de vertrokken Christian Kabasele. En ook op de linksachter wil Peter Maes na het vertrek van Brian Hamalainen naar Zulte Waregem er nog niet bij.

Toch mag de Montenegrijnse tegenstander van vanavond geen obstakel vormen. Weinig onbekende namen staan vanavond in de Genkse typeploeg. Bernard Kumordzi depanneert in afwachting van de nieuwe centrale verdediger. Voorin krijgt Ally Samatta zijn kans.

Dwingt KRC Genk een goede uitgangspositie af?

Dan levert een gokje van 60 euro bij UNIBET op winst u 70,2 euro op. Houdt u rekening met een puntendeling? Dan kan u bij een poging voor hetzelfde bedrag 360 euro terugkrijgen.

Voetbalkrant.com zet u alvast op weg met een gratis wedtegoed via deze LINK.

Diederik Geypen

Jupiler Pro League \\ KRC Genk \\ Buducnost Podgorica
 
 
Reacties.