Is KRC Genk sterk genoeg? "Talenten Bailey en Ndidi lopen er nog rond, ploegen hebben schrik om naar hier te komen"

20 juli 2016 11:47

KRC Genk kon zijn ploeg van vorig seizoen grotendeels bijeenhouden en kan volgens velen beter doen dan de vierde plek van vorig jaar. Maar wat moet er voor de fans nog aan de kern toegevoegd worden?

De leemte die Christian Kabasele liet, is nog niet opgevuld, maar ook over de plaats onder de lat hebben de fans een duidelijke mening. "Een goeie doelman is ook wel nodig", vindt Michael uit Genk. "Ik denk dat je een jongen als Jackers eens een kans moet geven. Ook al is het maar in een bekermatch."

"Hopelijk kunnen Jackers en Coucke opschuiven in rang", voegt Jeroen uit Veldwezelt er aan toe. "Bizot leek vorig jaar weg, maar vertrok uiteindelijk niet. Ik denk niet dat Köteles nog eens een seizoen op de bank wil zitten."

Robben en Stephan uit Neeroeteren zien het komende seizoen positief tegemoet. "Maes werkte vorig jaar enorm aan een team, dat wierp zijn vruchten af. Ploegen kregen schrik om naar hier te komen. Met Bailey en Ndidi lopen er nog steeds mooie talenten talenten rond."

En de BV-fan?

"Ik denk wel er achteraan en op de flanken nog iets bij mag", besluit Pat Krimson. "Ik hoop dat we met de nieuwe naam en de mooie kleuren op onze blauwe gevel (verwijzend naar de nieuwe stadionnaam Luminus, red.) over wat extra budget beschikken. Anders ga ik die letters er zelf afhalen." (lacht)

Diederik Geypen

Jupiler Pro League \\ KRC Genk
 
 
Reacties.