Zo begonnen de vrouwen van Standard aan hun oefenprogramma

23 juli 2016 17:51

De vrouwen van Standard zijn aan hun oefenprogramma begonnen met een nederlaag in Jena. Er werd verloren van een team uit de Bundesliga.

Standard was een paar dagen op stage in en rond Jena en trainde er hard. Op zaterdagmiddag stond er ook een oefenduel tegen USV Jena op het programma.

De jonge Rouchettes kwamen halfweg de eerste helft op achterstand door een doelpunt van Julia Arnold. Meteen ook de ruststand, want verder gebeurde er niet al te veel voor de koffie.

Meteen na de rust kreeg Standard het deksel op de neus, want Ivana Rudelic maakte er meteen 2-0 van. Het was meteen ook de eindstand. Voor de Rouchettes was het de eerste wedstrijd in aanloop naar de kwalificaties van de Champions League eind augustus.