Onze mening: De Sutter en vier anderen moeten vandaag voorkomen voor Reviewcommissie

15 augustus 2016 12:07

De Reviewcommissie komt vandaag waarschijnlijk samen voor speeldag 3 in de Jupiler Pro League. We zijn benieuwd wie ze gaan oproepen, maar wij zagen wel een aantal fasen die onder de loep kunnen worden genomen.

Elke week gaan we op zoek naar fases die door de Reviewcommissie kunnen worden bekeken. Die vergelijken we dan steeds met wat de Reviewcommissie uit zijn hoed tovert. Ook deze week zagen we weer een en ander passeren, nadat het op speeldag 1 en 2 vrij rustig was gebleven.

Edin Cocalic

Nils Schouterden kreeg een erg lichte rode kaart en komt - hopelijk voor hem - weg met 'uitsluiting voldoende', maar mogelijk moet een andere speler van KV Mechelen wel op het matje komen. Edin Cocalic pakte uit met een vliegende tackle (op Stayen was het rood voor iets vergelijkbaars) aan de rand van de eigen zestien.

Damien Marcq

Damien Marcq pakte uit met een slag in het gezicht van Sven Kums, die woedend reageerde en een wonde bleek te hebben. Benieuwd wat de videobeelden daar over zeggen ...

Khaleem Hyland - Benji De Ceulaer

Ook Westerlo trapte een paar keer hard door tegen Eupen. Hyland lijkt ons topfavoriet om voor de Reviewcommissie te moeten gaan komen, terwijl het elleboogje van De Ceulaer misschien te licht is om tot een schorsing te leiden.

Tom De Sutter

Een subtiel duwtje bij Denswil, waardoor die in botsing komt met Butelle. Het had veel erger kunnen aflopen, maar het is eigenlijk not done van de spits van Lokeren.

Aernout Van Lindt

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ Charleroi \\ Club Brugge \\ KRC Genk \\ KAA Gent \\ Sporting Lokeren \\ Standard \\ STVV \\ Westerlo \\ Zulte Waregem \\ KV Oostende \\ OH Leuven \\ KV Mechelen \\ KV Kortrijk \\ Moeskroen \\ SK Beveren \\ Congo DR
 
 
Reacties.