Debat van de week: welke speler die Wilmots vergat moet Martinez oproepen?

24 augustus 2016 12:15

Het is weer woensdag en dan houden we tussen 12 en 13 uur ons wekelijks debat. Vandaag spitsen we ons toe op de selectie van Roberto Martinez. Die kiest vrijdag zijn namen voor het treffen met Spanje op 1 september en dat met Cyprus vier dagen later. Wie mag hij zeker niet vergeten?

Laat ons duidelijk zijn: Roberto Martinez gaf eerder al te kennen voorlopig niet al te veel wijzigingen te willen doorvoeren aan de selectie die op het EK speelde onder Marc Wilmots.

Laat Martinez een nieuwe wind waaien in de selectie?

Maar: een paar eigen accenten, dat moet zeker lukken voor de nieuwe bondscoach. Hij ging al op verschillende plaatsen scouten en hield ook de Belgische competitie met argusogen in de gaten.

Een week geleden gaven we al een voorzet met 17 namen die er op het EK niet bij waren onder Wilmots en nu mogelijk mogen dromen van een selectie. Nu stellen we de vraag aan jullie: wie van deze namen moet hij selecteren voor de matchen tegen Spanje en Cyprus. Laat hier je voorkeur blijken en debatteer mee! Let wel op: voor elke naam die je kiest moet je ook iemand thuislaten.

Redactie

Jupiler Pro League \\ 2e klasse \\ Europa League \\ Anderlecht \\ Antwerp \\ Club Brugge \\ KRC Genk \\ KAA Gent \\ Sporting Lokeren \\ STVV \\ Westerlo \\ Zulte Waregem \\ KV Mechelen \\ België \\ SK Beveren \\ Lokomotiva \\ Shkendija 79 \\ Lierse SK
 
 
Reacties.