De druk neemt toe bij Lokeren na teleurstellende 3 op 12: "Moeskroen wordt heel belangrijk"

25 augustus 2016 14:03

Bij Lokeren had men wel even andere verwachtingen van het begin van de competitie. De jongens van Georges Leekens blijven voorlopig achter met 3 op 12.

De resultaten zijn teleurstellend, vooral dan de thuisnederlaag tegen KRC Genk kwam afgelopen zondag hard aan. Niet in het minst omdat Lokeren 2 kansen vanop de stip onbenut liet. Het zorgt ervoor dat de druk bij de club zo vroeg op het seizoen al toeneemt.

"Als we tegen Genk hadden gewonnen, dan waren we mooi mee in het klassement. Nu wordt de volgende match heel belangrijk", beseft Killian Overmeire. En gelijk heeft hij want dit weekend ontvangt Lokeren Moeskroen. Daarna volgen twee moeilijke opdrachten met Gent en Standard.

We moeten onze kop ervoor leggen

"De nederlaag tegen Genk en de 3 op 12 komen hard aan", geeft ook Tom De Sutter toe in een gesprek met Voetbalkrant. "Al is Genk natuurlijk niet de minste tegenstander. Maar nu moeten we punten pakken in onze komende wedstrijden. Er komt met onder meer Steve De Ridder versterking bij. We moeten er blijven voor gaan en onze kop ervoor leggen."

Robby Morren

Jupiler Pro League \\ Sporting Lokeren
 
 
Reacties.