Dit was Transfer Deadline Day: de opvallendste deals op een rijtje

01 september 2016 00:37

Transfer Deadline Day is iedere keer weer smullen geblazen voor voetbalfans en journalisten. Ook op de slotdag van de zomermercato bewoog er heel wat. Wij gieten de markantste overgangen in een handig overzicht.

We zullen beginnen met de meest besproken in België: Nicolas Lombaerts zag een transfer naar Anderlecht afketsen. In ons stuk van 1u kan u alle details lezen.

En de volgende heeft ook te maken met Zenit St.-Petersburg: Axel Witsel ging zijn medische testen afleggen bij Zenit, slaagde er ook voor, tekende zijn contract... En zag zijn transfer alsnog in het water vallen!

En dan was er nog de ruildeal tussen Anderlecht en Toulouse. Uros Spajic kwam een jaartje naar Anderlecht op uitleenbasis, Dodi Lukebakio maakte de omgekeerde weg. Eigenlijk was voorzien dat Lukebakio naar OHL ging gaan.

Jakub Brabec die voor Anderlecht ging tekenen en dan uiteindelijk toch naar Genk trok. Rare dingen...

Standard haalde vier nieuwe jongens binnen, maar zo bekend zijn de namen niet. We zullen moeten afwachten.

En Hannes Van der Bruggen? Die moet gewoon bij AA Gent blijven, ondanks zijn smeekbede.

Voetbalkrant.com volgde de transfers in binnen- en buitenland op de voet op. Hieronder vindt u een gedetailleerd overzicht van alles wat zich op 31 augustus afspeelde.

KLIK hier voor de binnenlandse transfers.
KLIK hier voor de buitenlandse transfers.

Redactie

Jupiler Pro League \\ Premier League \\ Bundesliga \\ Ligue 1 \\ Serie A \\ La Liga \\ Nederlandse Eredivisie \\ Anderlecht \\ KRC Genk \\ KAA Gent \\ Standard \\ Toulouse \\ België \\ Armenië \\ Tsjechië \\ Spanje
 
 
Reacties.