Brusselmans gelooft steeds meer in zijn gedroomde kampioen en dus... "Vrees ik dat AA Gent Anderlecht, Club Brugge en Zulte Waregem dit weekend verliezen"

09 september 2016 18:09

Er gaat geen speeldag in de Jupiler Pro League voorbij zonder een korte vooruitblik van Herman Brusselmans. Ook deze vrijdag liet de schrijver/analist in zijn kaarten kijken.

Brusselmans schoof voor de competitiestart zijn titelfavoriet naar voren en dus moeten de uitslagen van speeldag 6 wat meezitten. "Ik vrees dat AA Gent zal verliezen van Lokeren, dat Anderlecht verliest van Charleroi, dat Club Brugge verliest van Waasland-Beveren en en dat Zulte Waregem verliest van Moeskroen", tekent hij in zijn column in Het Laatste Nieuws op.

"Zodat Racing Genk steeds meer aanspraak zal maken op de eerste plaats in de rangschikking en van de weeromstuit op, over een maand of acht, de kampioenstitel. Goed gedaan, Racing."

Redactie

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ Club Brugge \\ KRC Genk \\ KAA Gent \\ Sporting Lokeren \\ Zulte Waregem \\ Moeskroen \\ SK Beveren
 
 
Reacties.