KV Mechelen fans wachten op witte rook rond Yannick Ferrera, maar ook op eerste thuiszege

10 september 2016 11:00

Geheel onverwacht kende KV Mechelen een woelige aanloop naar speeldag 6. Malinwa zag prompt zijn coach Aleksandar Jankovic naar Standard vertrekken en moest halsoverkop op zoek naar een vervanger.

Het ziet er steeds meer naar uit dat Yannick Ferrera de omgekeerde beweging maakt en weldra wordt voorgesteld Achter de Kazerne. In afwachting van zijn komst neemt Tom Caluwé de honneurs waar.

De T1 ad interim hoeft nauwelijks in te grijpen. Aanvoerder De Witte neemt zijn plaats in de basis wellicht weer in. Ook doelman Moris is fit voor de komst van STVV.

Bagayoko en Boli

De Kanaries gingen met een zure nederlaag tegen KV Kortrijk de interlandbreak in. Sint-Truiden wil dat verlies tegen Mechelen uitwissen met de herstelde Bagayoko op de rechtsachter. Spelmaker Bezus wordt mogelijk weer de diepste man, al zit sluipschutter Boli opnieuw in de kern. De Petter keert terug naar zijn ex-club.

Wie pakt de volle buit?

KV Mechelen? Dan levert een gokje van 60 euro bij UNIBET u een verdubbeling op. Gelooft u in een driepunter van de Haspengouwers? Dan kan u met een gokje voor hetzelfde bedrag 222 euro bijschrijven op uw bankrekening.

Voetbalkrant.com en UNIBET zetten u alvast op weg met een gratis wedtegoed via deze LINK.

Diederik Geypen

Jupiler Pro League \\ STVV \\ KV Mechelen
 
 
Reacties.