Bankzitter Lukaku ziet Lazio een eenvoudige en tweede zege van het seizoen boeken

17 september 2016 19:56

Lazio heeft zijn tweede overwinning van het seizoen beet. De club uit de Italiaanse hoofdstad boekte een gemakkelijke overwinning tegen Pescara. Het werd 3-0.

Lazio en Pescara hadden na drie wedstrijden in de Serie A allebei vier punten. Lazio wou in het eigen Stadio Olimpico absoluut op zoek naar een tweede overwinning van het nog prille seizoen. Jordan Lukaku moest een hele wedstrijd vanop de bank toekijken hoe zijn ploeg de drie punten pakte.

Het was wel wachten tot halverwege de tweede helft tot ex-speler van Genk Milinkovic-Savic de ban brak. Daarna zorgden Radu en Immobile binnen de tien minuten voor de 3-0 eindstand.