Nana Asare Rode Duivel? Bondscoach ging Gent toch al regelmatig scouten

27 september 2016 17:30

Tegen Cyprus probeerde Roberto Martinez een nieuw systeem uit bij de Rode Duivels. De 3-4-3 kan ook opties bieden voor een nieuw type van spelers. Nana Asare mag misschien wel hopen op een kans.

De verdediging is en blijft een beetje het zorgenkind van de nationale ploeg, en dus moet er - zeker met de nieuwe systemen die worden uitgetest - ook dringend gedacht worden aan Nana Asare. We opperen zijn naam ondertussen al een jaartje of twee, dichter bij een selectie stond hij nog nooit.

Wat zeker is: Roberto Martinez zag Gent de voorbije maanden tegen Genk en Anderlecht aan het werk en dat zal zeker niet zonder reden zijn. Jordan Lukaku viel tegen Spanje door de mand, Vincent Kompany is opnieuw geblesseerd en ook enkele andere verdedigers toonden de voorbije maanden barstjes.

Nana Asare kent het systeem van Hein Vanhaezebrouck als de beste en heeft ook een goede voorzet. Op het niveau van de Champions League bewees hij vorig seizoen meermaals zijn waarde. Om maar te zeggen: misschien is het vrijdag wel zijn dag, eindelijk.

Jupiler Pro League \\ KAA Gent \\ België
 
 
 
Reacties.