Ons team van de week in de Super League: Gent hofleverancier, ook Standard, Tienen, Heist en Genk hebben beet

27 september 2016 20:02

Speeldag 5 in de Super League is voorbij, hoog tijd om dus even terug te blikken naar de bepalende speelsters van de drie wedstrijden. En dat doen we zoals bij de mannen met een veldje.

Doelvrouw:

In doel zetten we nog een keertje Senaeve, die met heel wat reddingen zorgde voor een 2-1 overwinning voor haar team tegen Tienen. In wedstrijden als deze kan ze het verschil maken.

Verdedigsters:

Het was niet makkelijk om verdedigsters te vinden. Lien Haverals hield de boel goed gesloten bij Heist, al moesten ze veel kansen toestaan aan Tienen. Elien Van Wynendaele was dan weer heer en meester achterin bij Gent, dat Anderlecht afhield.

Middenveld:

Het middenveld dan, waar bijzonder veel teams sterk presteerden. Vooral de Genkse driehoek bleef opnieuw bij, Mermans en Loos worden in ons elftal gedropt. Ook Ebodaghe - ze miste veel kansen, maar speelde super - krijgt een stekje op de flank, ook Kassandra Missipo en Davinia Vanmechelen versieren een nieuwe nominatie.

Aanvalsters:

Elke Van Gorp blijft maar scoren voor de Buffalo's en rondt zo een selectie met veel blauw af, terwijl ook Dhont niet voor het eerst dit seizoen goed speelde.

Het team ziet er dan als volgt uit:

Eva's Tienen \\ Dames OHL \\ Standard de Liège \\ Anderlecht \\ KSK Heist \\ KAA Gent Ladies \\ KRC Genk Ladies
 
 
 
Reacties.