Genk-spelers blijven kritisch na 3-1 zege: "Daar moeten we nog aan werken"

30 september 2016 15:17

Aan niets was donderdagavond te merken dat KRC Genk recent 4 nederlagen had geleden. De jongens van Peter Maes speelden een ijzersterke partij tegen Sassuolo. En toch moet de lat nog hoger.

Elke speler die we na afloop van de wedstrijd spraken, was uiteraard bijzonder tevreden na de knappe 3-1 zege. Maar toch zijn er nog enkele zaken die beter moeten, beseffen ze. Zo had de score tegen Sassuolo makkelijk kunnen oplopen tot 5-1.

Thomas Buffel: "We moeten efficiënt omspringen met onze kansen"

"We speelden de laatste weken goede wedstrijden, maar je moet efficiënt omspringen met de kansen die je creëert", weet Thomas Buffel. "Daar moeten we aan blijven werken. Maar onze tegenstander zien ons ook bezig en zullen niet graag tegen ons spelen. Dit geeft ons vertrouwen."

Eenzelfde kritisch geluid bij Karelis. "We hebben veel mogelijkheden gecreëerd, maar we moeten werken aan de afwerking." De Griek zag daarnaast nog een ander werkpunt. "In het begin van de tweede helft zakten we eventjes weg, toen was er een korte periode wat concentratieverlies bij de 2-0 voorsprong. Dat moet er nog uit."

Europa League \\ KRC Genk \\ Sassuolo
 
 
 
Reacties.