Denayer, Tielemans, Musonda ... bij de beloften

30 september 2016 16:48

Niet enkel Roberto Martinez maakte vandaag zijn selectie bekend, ook Johan Walem deed dat voor de beloftenselectie. Zij kunnen het EK nog halen, de selectieheer maakte zijn namen bekend voor de laatste twee duels.

De jonge Rode Duivels kunnen zich plaatsen voor het EK 2017 in Polen. Als ze 6 op 6 halen in hun laatste twee kwalificatieduels zijn ze zeker van de kwalificatie.

Johan Walem wilde dus ook zijn sterkste ploeg meenemen voor het moeilijke duel in Montenegro (7 oktober) en thuis tegen Letland op 11 oktober aan Den Dreef in Leuven. Beide wedstrijden worden om 18.45 uur gespeeld, de tickets voor de match tegen Letland kan via de webstek van de KBVB gekocht worden aan 5 euro.

Denayer, Heylen, Praet, Tielemans, Charly Musonda en Raman: ze zijn er ook voor deze twee belangrijke wedstrijden opnieuw gewoon bij in de beloftenkern. Zij zitten dus niet in de A-kern.

Jupiler Pro League \\ Europa League \\ Anderlecht \\ Charleroi \\ Club Brugge \\ KRC Genk \\ KAA Gent \\ Sporting Lokeren \\ STVV \\ Westerlo \\ Zulte Waregem \\ Konyaspor \\ KV Oostende \\ KV Kortrijk \\ Saint-Etienne \\ Sassuolo \\ Waasland-Beveren \\ België
 
 
 
Reacties.